Blog Post Golf Club Ifach

print
blog image

Golf Club Ifachblog image

Club de Golf Ifach werd in 1974 gebouwd op een benijdenswaardige locatie en is de eerste in zijn soort aan de Costa Blanca. De baan heeft negen holes, zes par drie en drie par fours met een korte loop (2.940m van de yellows: 3.236 m van de white: 2.432 m van de rode en 2.776 m van de blues. De duur van een rondje van 9 holes is ongeveer anderhalf uur en voor 18 holes, slechts drie uur. De meeste holes hebben grote greens, met strategisch geplaatste bunkers om ze te beschermen. Verschillende van de holes zijn omgeven door bomen, waardoor, door de constante zeebries, het golfen in de zomer erg gemakkelijk is. De baan en het ontwerp zorgen voor een aangenaam spelletje golf met familie en vrienden terwijl u geniet van het prachtige landschap. De cursus kan soms veeleisend en uitdagend zijn voor zowel kleine als hoge handicappers. De golfbaan ligt dicht bij de drie naburige steden Benissa, Teulada-Moraira en Calpe, allemaal met goede accommodaties, van logies en ontbijt tot luxe hotels, waardoor het gemakkelijk en handig is om golf met vakantie te combineren. Ifach Golf Club. Onze leden zijn van alle nationaliteiten en zijn meestal actief in verschillende groepen van verenigingen en spelen regelmatig in hun owm-wedstrijden. Die groepen zijn hieronder gemarkeerd.

"Tits" zijn een groep leden en gasten die elke dinsdag, donderdag en zondag spelen.

"Mafs" is een vrouwelijke groep leden die op maandag en vrijdag spelen.  

"Wags" is een vereniging van mannelijke leden, sintels die op woensdag in verschillende clubs aan de Costa Blanca spelen.

"Coffin Dodgers" zijn een groep oudere mannelijke leden die elke dinsdag en vrijdag 9 holes Stableford spelen.

 "Juniors" zijn een gemengde groep leden die 18 holes spelen op dinsdagen en donderdagen.

"Amigos" zijn een groep leden en gasten die spelen op dinsdagen en vrijdagmiddagen. Hun bedoeling is gewoon om een ​​informeel en leuk spelletje golf te spelen.

De Ifach Golf Club bestaat uit twee gebouwen. Een daarvan is ontworpen als het clubhuis met cafetaria, badkamers en kleedkamers, waaronder opslagruimten, een vergaderruimte en een golfclub. Het tweede gebouw is waar het restaurant Micheta zich bevindt, dat een spectaculair terras heeft, barbecueplaatsen en een buitenbad. Diensten Om te oefenen hebben we tot uw beschikking drie oratice-netten, putting green, approach area en bunker. Gratis parkeren, verhuur van clubs en wagens, golfproshop, oplaadservice voor batterijen, golflessen, (Pro spreekt Engels). Tennisbanen en een zwembad.

Openingstijden en prijzen Raadpleeg Club

Office Telefoon 96 649 71 14 E-mail: info@golfifach.com Web: www.golfifach.com

Als u denkt dat u een woning in een van deze gebieden wilt kopen, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres op ifo@molinovillas.com of bezoek onze website op www.molinovillas.com

  Tue 27th Mar 2018
POSTS by LANGUAGE
GB image ES image FR image ALL
FEATURED POSTS

ARCHIVES